
Pasta med hvitløk og savoykålstrimler
Lær hvordan du lager en smakfull pasta med hvitløk og sprø savoykåltråder. En rask og enkel rett perfekt for hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Kok opp saltet vann og kok pasta i 10 minutter, eller til den er al dente, eller i henhold til pakkens anvisninger. I mellomtiden varm opp olje i en stor stekepanne. Tilsett hvitløkpasta, kål og rød pepper, og sautér et øyeblikk for å dekke kålen med smak. Tilsett buljongen. Dekk til og la det småkoke til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter. Mens dette koker, visp ricotta og Parmesanost sammen. Sil av pastaen, og spar litt av kokevannet til å vispe inn i ricottablandingen for å gjøre den tynnere. Tilsett den kokte kålen og ostene i pastaen, og vend godt. Pynt med persille.