Ørn i hullet

Ørn i hullet

Lær hvordan du lager toadinthehole, en klassisk britisk rett med pølser og sprø deig. Perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Usaltet smør, til pensling på stekepannen
  • 2. 680 gram søte spiralpølser av svinekjøtt
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 1 spiseskje sukker
  • 5. 1 teskje kosher-salt
  • 6. 4 store egg
  • 7. 1 kopp melk
  • 8. 1 spiseskje gul sennep, pluss ekstra til servering
  • 9. Serveringsforslag: assorterte senneper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Smør en middels stor, godt krydret støpejernsgryte lett. Legg pølsene i gryten, og stek dem til nesten er ferdigkokte, ca. 15 minutter.
  3. 33. I mellomtiden, visp mel, sukker og salt sammen i en middels stor bolle. I en annen bolle, visp egg, melk og sennep til det er godt blandet. Rør de flytende ingrediensene inn i de tørre, bare til du har en litt klumpete, tynn røre.
  4. 44. Forsiktig, hell røren over de delvis kokte pølsene, og fortsett å steke til røren puffes opp, blir sprø og gyllenbrun, ca. 25–30 minutter til.
  5. 55. Server Toad-in-the-Hole varm, rett fra gryten, med mer sennep på siden.