
Ørn i hullet
Lær hvordan du lager toadinthehole, en klassisk britisk rett med pølser og sprø deig. Perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Smør en middels stor, godt krydret støpejernsgryte lett. Legg pølsene i gryten, og stek dem til nesten er ferdigkokte, ca. 15 minutter.
- 33. I mellomtiden, visp mel, sukker og salt sammen i en middels stor bolle. I en annen bolle, visp egg, melk og sennep til det er godt blandet. Rør de flytende ingrediensene inn i de tørre, bare til du har en litt klumpete, tynn røre.
- 44. Forsiktig, hell røren over de delvis kokte pølsene, og fortsett å steke til røren puffes opp, blir sprø og gyllenbrun, ca. 25–30 minutter til.
- 55. Server Toad-in-the-Hole varm, rett fra gryten, med mer sennep på siden.