Singaporsk karri nudler

Singaporsk karri nudler

Lær hvordan du lager singapore curried noodles med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller lunsj. Rask å lage og full av krydder!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 16 unser eggnudler
  • 2 egg
  • Salt og pepper
  • 2 spiseskjeer kokkeolje
  • 4 unser rockreker
  • 2 teskjeer skivet hvitløk
  • 2 friske chili, finhakket
  • 3 spiseskjeer karri pulver
  • 4 unser calamari, skåret i 1/2-tommers ringer
  • 4 unser tofu, i middels terninger
  • 1/2 kopp strimlet Napa-kål
  • 1/4 kopp bønnespirer
  • 2 vårløk, skivet
  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 1 bunt koriander, hakket (sett til side 4 kvister til pynt)
  • 2 lime

Fremgangsmåte

  1. 1Kok nudlene og sett dem til side. Forbered omelett ved å piske sammen 2 egg med en klype salt og pepper. Forvarm en non-stick stekepanne eller wok, og hell i eggene. Rør rundt i pannen for å lage en tynn omelett. La den steke til den er stivnet, og skyv den deretter ut av pannen. La den avkjøle, rull den sammen, og skjær den i tynne skiver.
  2. 2Varm opp olje i wok til den er varm, og tilsett rock shrimp. Stir-frys, og tilsett hvitløk, chili og karrypulver. Tilsett calamari og stek videre. Ha i nudlene, og tilsett alle grønnsakene. Vend alt sammen med soyasaus og hakket koriander. Pynt med omelett, en kvist koriander og lime.
  3. 3Merk: Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.