
Rosmarin- og hvitløksmarinerte lammekoteletter
Lær hvordan du lager saftige lamkoteletter med rosmarin og hvitløk. En enkel og smakfull oppskrift for en deilig hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland de fem første ingrediensene i en foodprocessor; kjør til hvitløken er finhakket. Vend inn hvitløksblandingen i lammekotelettene. Legg kotelettene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett. (Hvitløksblandingen kan lages 8 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 22. Forvarm grillen. Pass på, og grill lammekotelettene 4 til 5 tommer fra varmekilden til ønsket stekegrad, ca. 3 minutter på hver side for medium-rare. Overfør tre koteletter til hver tallerken og server.
- 33. Nøkkelingredienser: STAR Extra Virgin Olivenolje, Rosmarin, Lammekoteletter