Tortillapanert katfish Po' Boy
oppskrift på tortilla crusted catfish po boys, en smakfull og enkel sjømatrett med sprø skorpe. perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kutt kveitefileten i 5 cm lange strimler og tørk dem forsiktig. Bland sammen mel og 1 ss Cajun-krydder med 1/4 ts salt og pepper. Visp inn en ekstra ss Cajun-krydder i kulturmelken. Pulsér tortillalefsene i en food processor til de er finhakket, med en tredjedel av Cajun-krydderet.
- 22. Tilsett vegetabilsk olje i en stor, tykkbunnet gryte og varm opp til 175°C (350°F) over middels varme.
- 33. Vend kveitefiletene i krydret mel, og plasser dem deretter i en sil for å riste av overflødig mel. Del kveitefiletene i to porsjoner. Dypp den første porsjonen i kulturmelk, la overflødig renne av, og vend deretter i tortillalefsene. Stek kveiten til den er gyllenbrun, ca. 5 minutter. La renne av på kjøkkenpapir. Gjenta med den andre porsjonen.
- 44. Bland majones og den resterende ss Cajun-krydder godt. Fordel jevnt på brødene. Fordel isberg- og tomatskiver på brødene. Legg kveiten oppå. Server med hot sauce.