Tortillapanert katfish Po' Boy

Tortillapanert katfish Po' Boy

oppskrift på tortilla crusted catfish po boys, en smakfull og enkel sjømatrett med sprø skorpe. perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. To 8-ounce katfishfileter
  • 2. 1/2 kopp hvetemel
  • 3. 4 spiseskjeer Cajun-krydder
  • 4. Koshersalt og finmalt svart pepper
  • 5. 1 kopp godt rystet kulturmelk
  • 6. 6 mais tortillas
  • 7. 4 kopper vegetabilsk olje
  • 8. 1/2 kopp majones
  • 9. 4 hoagieboller
  • 10. 2 kopper revet isbergsalat
  • 11. 1 stor tomat, skivet
  • 12. Hot saus, som Tabasco

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt kveitefileten i 5 cm lange strimler og tørk dem forsiktig. Bland sammen mel og 1 ss Cajun-krydder med 1/4 ts salt og pepper. Visp inn en ekstra ss Cajun-krydder i kulturmelken. Pulsér tortillalefsene i en food processor til de er finhakket, med en tredjedel av Cajun-krydderet.
  2. 22. Tilsett vegetabilsk olje i en stor, tykkbunnet gryte og varm opp til 175°C (350°F) over middels varme.
  3. 33. Vend kveitefiletene i krydret mel, og plasser dem deretter i en sil for å riste av overflødig mel. Del kveitefiletene i to porsjoner. Dypp den første porsjonen i kulturmelk, la overflødig renne av, og vend deretter i tortillalefsene. Stek kveiten til den er gyllenbrun, ca. 5 minutter. La renne av på kjøkkenpapir. Gjenta med den andre porsjonen.
  4. 44. Bland majones og den resterende ss Cajun-krydder godt. Fordel jevnt på brødene. Fordel isberg- og tomatskiver på brødene. Legg kveiten oppå. Server med hot sauce.