Flos Clams Casino

Flos Clams Casino

Lær hvordan du lager flos clams casino, en klassisk og smakfull forrett. Enkelt steg-for-steg oppskrift med tips for perfekte resultater.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 16 småkamskjell
  • 2. 1/4 kopp smør, smeltet
  • 3. 1 sitron, saftet
  • 4. 1/4 kopp hakket persille, pluss mer til pynt
  • 5. Flere dråper hot pepper-saus
  • 6. 1/4 kopp hakket løk
  • 7. 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 8. 1/4 kopp hakket rød paprika
  • 9. 1/2 kopp knuste kjeks (anbefalt: Ritz)
  • 10. 4 skiver bacon, parboiled
  • 11. Sitronbåter, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Åpne og sil østersene og sett dem til side. I en stekepanne, bland smør, sitronsaft, persille og hot pepper-saus over middels varme. Tilsett løk og grønne og røde paprika, og stek til de er møre. Deretter tilsetter du knuste kjeks og blander godt til det er jevnt fordelt.
  3. 3Skje en liten mengde av blandingen på toppen av småkams og topp med et stykke bacon. Stek i ca. 10 minutter, eller til baconet er sprøtt. Pynt med persille og sitronbåter.