
Fylte zucchini
Lær å lage deilige fylte zucchini med smakfulle ingredienser. Perfekt som forrett eller hovedrett for en sunn og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 zucchini
- 2. 1 pund svinekjøttpølse
- 3. 1 kopp tørr brødsmuler
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1 (32 unse) krukke spaghetti saus
- 6. 1/2 kopp revet Parmesanost
- 7. 1/2 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Trim stilkene på zucchini og skjær dem på langs. Skrap ut frøene og legg dem i en bolle. Bland frøene med pølse, hvitløk, brødsmuler og parmesanost. Fyll squashene med pølsestuffingen og legg dem i en ildfast form på 23x33 cm. Hell saus over squashene og dekk formen med aluminiumsfolie.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 45 minutter, eller til pølsen er gjennomstekt. Fjern folien og strø mozzarellaost over. Stek videre til osten er smeltet.