Fylte zucchini

Fylte zucchini

Lær å lage deilige fylte zucchini med smakfulle ingredienser. Perfekt som forrett eller hovedrett for en sunn og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 zucchini
  • 1 pund svinekjøttpølse
  • 1 kopp tørr brødsmuler
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 (32 unse) krukke spaghetti saus
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Trim stilkene på zucchini og skjær dem på langs. Skrap ut frøene og legg dem i en bolle. Bland frøene med pølse, hvitløk, brødsmuler og parmesanost. Fyll squashene med pølsestuffingen og legg dem i en ildfast form på 23x33 cm. Hell saus over squashene og dekk formen med aluminiumsfolie.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 45 minutter, eller til pølsen er gjennomstekt. Fjern folien og strø mozzarellaost over. Stek videre til osten er smeltet.