Fylte zucchini

Fylte zucchini

Lær å lage deilige fylte zucchini med smakfulle ingredienser. Perfekt som forrett eller hovedrett for en sunn og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 zucchini
  • 2. 1 pund svinekjøttpølse
  • 3. 1 kopp tørr brødsmuler
  • 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 1 (32 unse) krukke spaghetti saus
  • 6. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 7. 1/2 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Trim stilkene på zucchini og skjær dem på langs. Skrap ut frøene og legg dem i en bolle. Bland frøene med pølse, hvitløk, brødsmuler og parmesanost. Fyll squashene med pølsestuffingen og legg dem i en ildfast form på 23x33 cm. Hell saus over squashene og dekk formen med aluminiumsfolie.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 45 minutter, eller til pølsen er gjennomstekt. Fjern folien og strø mozzarellaost over. Stek videre til osten er smeltet.