Bakt torsk på Ellida-stil

Bakt torsk på Ellida-stil

oppskrift på baked haddock i ellida style. enkel og sunn sjømatrett perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager den trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Nonstick kokespray
  • 2. 2 pund ferske hysefileter, eller annen delikat hvit fisk
  • 3. 2 kopper ferdiglaget brødsmuler med hvitløk og urter
  • 4. 1 stang (4 unser) smør, smeltet
  • 5. 4 unser fersk krabbekjøtt i biter
  • 6. 4 artisjokkhjerter, hakket
  • 7. 1 stor tomat av typen storfesteak
  • 8. 1 kopp revet cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Smør en ildfast form med non-stick spray.
  3. 3Legg fiskefiletene i den forberedte formen slik at de dekker bunnen.
  4. 4I en bolle, bland brødsmuler med smeltet smør, krabbekjøtt og artisjokker.
  5. 5Skjær tomaten i tynne skiver og legg skivene over fisken.
  6. 6Fordel osten over tomatene.
  7. 7Strø smørsmulene over retten.
  8. 8Stek i 20 til 25 minutter, eller til fisken er hvit og flassende.
  9. 9Varianter: Tilsett skivede paprika, avokado eller brokkoli.