
Mediterranean-krydret agurkmedaljonger
Lær hvordan du lager deilige mediterranean spiced cucumber medallions, en frisk og smakfull forrett med middelhavssmaker. Perfekt for sommermåltider!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 4 unser geitost (chevre), romtemperert
- 1/4 kopp gresk yoghurt
- 1/4 rød paprika, frøet og hakket, pluss 1/4 til pynt
- 1 sitron, revet skall
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
- 1 teskje tørket middelhavsoregano
- 2 teskjeer hakkede mynteblader
- 1 engelsk agurk, skåret i 1/2 tomme skiver
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Ha geitosten, yoghurt, 1/4 rød paprika, sitronskall, hvitløk, salt, pepper, oregano og mynte i en foodprocessor og kjør til en glatt puré.
- 3Overfør geitostblandingen til en plastpose med glidelås og klipp et lite hull i hjørnet.
- 4Legg ut agurkskivene og trykk ut litt av geitostblandingen fra posen på hver skive.
- 5Skjær resten av den røde paprikaen i tynne skiver og pynt hver agurkskive med en skive av paprikaen.
- 6Anrett dem på et serveringsfat og server.


