Mediterranean-krydret agurkmedaljonger

Mediterranean-krydret agurkmedaljonger

Lær hvordan du lager deilige mediterranean spiced cucumber medallions, en frisk og smakfull forrett med middelhavssmaker. Perfekt for sommermåltider!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 4 unser geitost (chevre), romtemperert
  • 1/4 kopp gresk yoghurt
  • 1/4 rød paprika, frøet og hakket, pluss 1/4 til pynt
  • 1 sitron, revet skall
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
  • 1 teskje tørket middelhavsoregano
  • 2 teskjeer hakkede mynteblader
  • 1 engelsk agurk, skåret i 1/2 tomme skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Ha geitosten, yoghurt, 1/4 rød paprika, sitronskall, hvitløk, salt, pepper, oregano og mynte i en foodprocessor og kjør til en glatt puré.
  3. 3Overfør geitostblandingen til en plastpose med glidelås og klipp et lite hull i hjørnet.
  4. 4Legg ut agurkskivene og trykk ut litt av geitostblandingen fra posen på hver skive.
  5. 5Skjær resten av den røde paprikaen i tynne skiver og pynt hver agurkskive med en skive av paprikaen.
  6. 6Anrett dem på et serveringsfat og server.