
Mediterransk salat
lær hvordan du lager en deilig mediterranean salad med friske grønnsaker, oliven og fetaost. perfekt for sommermåltider eller som forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hode grønn salat, revet i bitestore biter
- 2 store modne tomater, skåret i strimler
- 1/2 agurk, skrelt og terninger
- 1 kopp svarte oliven uten stein
- 115 gram fetaost, smuldret
- 1/2 kopp olivenolje
- 1/4 kopp rødvinseddik
- 3/4 teskje tørket oregano, smuldret
Fremgangsmåte
- 1Bland salat, tomater, agurk, oliven og ost i en stor bolle. Visp sammen olivenolje, eddik og oregano i en liten bolle til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir jevnt dekket.
- 2Bland salat, tomater, agurk, oliven og ost i en stor bolle. Visp sammen olivenolje, eddik og oregano i en liten bolle til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir jevnt dekket.
