Mediterransk salat

Mediterransk salat

lær hvordan du lager en deilig mediterranean salad med friske grønnsaker, oliven og fetaost. perfekt for sommermåltider eller som forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hode grønn salat, revet i bitestore biter
  • 2 store modne tomater, skåret i strimler
  • 1/2 agurk, skrelt og terninger
  • 1 kopp svarte oliven uten stein
  • 115 gram fetaost, smuldret
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/4 kopp rødvinseddik
  • 3/4 teskje tørket oregano, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Bland salat, tomater, agurk, oliven og ost i en stor bolle. Visp sammen olivenolje, eddik og oregano i en liten bolle til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir jevnt dekket.
  2. 2Bland salat, tomater, agurk, oliven og ost i en stor bolle. Visp sammen olivenolje, eddik og oregano i en liten bolle til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir jevnt dekket.