Hello Fresh Mobile Banner
Quinoasalat med grillede grønnsaker og cottage cheese

Quinoasalat med grillede grønnsaker og cottage cheese

Oppdag en frisk og sunn quinoa salat med grillede grønnsaker og cottage cheese. Perfekt for en lett lunsj eller sunn middag om sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 medium zucchini
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 spiseskje Gay Lea Spreadables, smeltet
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 3 kopper kokt quinoa
  • 2 grønne løk, hakket
  • 1/4 kopp hakkede ferske basilikumblader
  • 1/4 kopp hakkede ferske persilleblader
  • 1 kopp Nordica 2 % cottage cheese
  • 2 teskjeer finrevet sitronskall
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 3/4 teskje salt
  • 3/4 teskje pepper
  • 1/4 kopp ristet pinjekjerner

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels høy varme. Skjær zucchini i lengderetningen i strimler. Fjern kjernen og del paprikaene i fire. Vend zucchini og paprika med den smeltede Spreadables og halvparten av balsamicoeddiken. Legg dem på grillen. Stek, vend gjerne underveis, i 7 til 10 minutter eller til de er godt merket og møre. Avkjøl til romtemperatur og hakk i bite-sized biter.
  2. 2Vend de hakkede grønnsakene med kokt quinoa, løk, basilikum og persille. Rør cottage cheese med sitronskall, sitronsaft, hvitløk, salt, pepper og resten av balsamicoeddiken. Bland quinoa og cottage cheese-dressingen godt sammen. Strø pinjekjerner over salaten (hvis du bruker det).