Lett og deilig grønne bønner i ildfast form

Lett og deilig grønne bønner i ildfast form

oppskrift på en lett og smakfull grønn bønnegrateng, perfekt som tilbehør til enhver anledning. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • Reynolds Wrap® Pan Lining Paper
  • 1 middels stor løk, finhakket
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/3 kopp finknust runde kjeks eller fin tørr brødsmuler
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert, fettredusert, saltredusert soppsuppe
  • 1/4 kopp skivede mandler
  • 1/4 kopp hermetisk rød, søt paprika, hakket
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 3 (9 unser) pakker frosne franske grønne bønner, tint og avrent

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Kled en 2-liters ildfast form med Reynolds Wrap® Pan Lining Paper. I en liten kjele kok løk i varm smør over middels varme til den er myk. Ta av varmen. Rør inn knuste kjeks og sett til side.
  2. 2I en stor bolle blandes suppe, mandler, grillede paprika, salt og svart pepper. Rør inn grønne bønner. Hell blandingen i den forberedte formen. Strø over kjeksblandingen.
  3. 3Stek, uten lokk, i 30 til 35 minutter eller til det er gjennomvarmt.