Lett og deilig grønne bønner i ildfast form
oppskrift på en lett og smakfull grønn bønnegrateng, perfekt som tilbehør til enhver anledning. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- Reynolds Wrap® Pan Lining Paper
- 1 middels stor løk, finhakket
- 2 spiseskjeer smør
- 1/3 kopp finknust runde kjeks eller fin tørr brødsmuler
- 1 (10,75 unser) boks kondensert, fettredusert, saltredusert soppsuppe
- 1/4 kopp skivede mandler
- 1/4 kopp hermetisk rød, søt paprika, hakket
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 3 (9 unser) pakker frosne franske grønne bønner, tint og avrent
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Kled en 2-liters ildfast form med Reynolds Wrap® Pan Lining Paper. I en liten kjele kok løk i varm smør over middels varme til den er myk. Ta av varmen. Rør inn knuste kjeks og sett til side.
- 2I en stor bolle blandes suppe, mandler, grillede paprika, salt og svart pepper. Rør inn grønne bønner. Hell blandingen i den forberedte formen. Strø over kjeksblandingen.
- 3Stek, uten lokk, i 30 til 35 minutter eller til det er gjennomvarmt.
