Hill Country-tyrkisk chili med bønner
oppskrift på hill country turkey chili med bønner. enkel og velsmakende gryte perfekt for kalde dager. prøv denne sunne og mettende retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 450 gram kjøttdeig av kalkun
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 1 boks (400 g) storfebuljong
- 1 boks (800 g) knuste tomater
- 1 løk, hakket
- 1 boks (425 g) tomatpuré
- 1 boks (280 g) hakkede tomater med grønne chili (for eksempel RO*TEL®)
- 1 boks (425 g) svarte bønner, skylt og avrent
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor gryte over middels varme; kok opp og rør inn kjøttdeigen av kalkun og hvitløk i det varme oljen til det er gjennomstekt og har fått en fin farge, ca. 5 til 7 minutter.
- 2Hell storfebuljong over den brunede kalkunblandingen, kok opp, skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke i 20 minutter.
- 3Rør inn knuste tomater, løk, tomatpuré og hakkede tomater med grønne chili sammen med kalkunblandingen; kok opp, skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke til det er tykt, ca. 1 time.
- 4Rør inn svarte bønner i chilien; la det koke til bønnene er gjennomvarmet, ca. 10 minutter.
