Oaxakansk varm sjokolade

Oaxakansk varm sjokolade

opplev den rike og krydrede smaken av oaxacan hot chocolate, en varm drikk med autentisk mexicansk sjokolade og krydder. perfekt for kalde dager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 2 kopper / 500 ml helmelk
  • 2. 1/4 kopp / 60 ml godkvalitets usøtet kakaopulver
  • 3. 2 spiseskjeer / 30 ml pulverisert sukker
  • 4. 1 kanelstang
  • 5. Et lite dryss salt
  • 6. 1/2 kopp / 125 ml hakket semisøt sjokolade

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp melken i en middels stor kjele sammen med kakaopulver, sukker, kanelstang og salt, og visp kontinuerlig til det begynner å koke kraftig.
  2. 22. Ta kjelen av varmen og tilsett sjokoladen, og visp forsiktig til den er helt smeltet. Fjern kanelstangen.
  3. 3Hvis ønskelig, kjør blandingen med en stavmikser til den er jevn og skummende.
  4. 4Server varm.