
Oaxakansk varm sjokolade
opplev den rike og krydrede smaken av oaxacan hot chocolate, en varm drikk med autentisk mexicansk sjokolade og krydder. perfekt for kalde dager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 2 kopper / 500 ml helmelk
- 2. 1/4 kopp / 60 ml godkvalitets usøtet kakaopulver
- 3. 2 spiseskjeer / 30 ml pulverisert sukker
- 4. 1 kanelstang
- 5. Et lite dryss salt
- 6. 1/2 kopp / 125 ml hakket semisøt sjokolade
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp melken i en middels stor kjele sammen med kakaopulver, sukker, kanelstang og salt, og visp kontinuerlig til det begynner å koke kraftig.
- 22. Ta kjelen av varmen og tilsett sjokoladen, og visp forsiktig til den er helt smeltet. Fjern kanelstangen.
- 3Hvis ønskelig, kjør blandingen med en stavmikser til den er jevn og skummende.
- 4Server varm.