Kyllingvinger på fem måter

Kyllingvinger på fem måter

oppdag fem ulike måter å lage deilige chicken wings på med denne enkle oppskriften. perfekt for fest, helg eller hverdagsmaten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 9 til 9 ½ pund kyllingvinger (omtrent 36 store)
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje pluss litt ekstra til grilling
  • Sauser til å vende vingene i (se under)
  • Sriracha Buffalo-saus
  • Sitronpepper-hvitløksvinaigrette
  • Balsamico-hoisinsaus
  • Krydret kokos-karri-saus
  • Røkt paprika-vinaigrette

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered grillen for direkte varme koking over middels varm kull (middels høy varme for gass); se Grilleringsprosedyre nedenfor. Kutt av tuppene på kyllingvingene med kjøkkensaks eller en stor tung kniv (spar til kyllingkraft), og del vingene i to ved leddet. Tørk dem godt, og vend dem deretter i en stor bolle med 3 spiseskjeer olje og 1 teskje hver av salt og pepper. Smør grillristen med olje, og grill vingene i porsjoner (dekk til bare hvis du bruker gassgrill), og snu dem av og til, til de er gjennomstekte, 10 til 15 minutter per porsjon. Vend vingene i en bolle med ønsket saus. Overfør til et serveringsfat og server.
  2. 2Forbered grillen for direkte varme koking over middels varm kull (middels høy varme for gass); se Grilleringsprosedyre nedenfor.
  3. 3Kutt av tuppene på kyllingvingene med kjøkkensaks eller en stor tung kniv (spar til kyllingkraft), og del vingene i to ved leddet. Tørk dem godt, og vend dem deretter i en stor bolle med 3 spiseskjeer olje og 1 teskje hver av salt og pepper.
  4. 4Smør grillristen med olje, og grill vingene i porsjoner (dekk til bare hvis du bruker gassgrill), og snu dem av og til, til de er gjennomstekte, 10 til 15 minutter per porsjon. Vend vingene i en bolle med ønsket saus. Overfør til et serveringsfat og server.
  5. 5Instruksjoner for kullgrilling: Åpne ventiler på bunnen av grillen. Tenn en stor skorstein med kull (helst hardved).
  6. 6Åpne ventiler på bunnen av grillen. Tenn en stor skorstein med kull (helst hardved).
  7. 7For direkte varme koking: Når kullene er tent, hell dem ut over bunnristen, og la det være en plass uten kull på den ene siden av grillen tilsvarende størrelsen på maten som skal grilles, slik at maten kan flyttes i tilfelle flammeopp. Når kullene blir gråhvite (begynn å sjekke etter 15 minutter), er grillen på sitt varmeste og vil deretter begynne å avkjøles. Hvor lenge du kan holde hånden 12,5 cm over grillristen rett over kullene, bestemmer varmen på grillen, som følger: HETT: 1 til 2 sekunder. MELLOMHETT: 3 til 4 sekunder. LAV: 5 til 6 sekunder.
  8. 8Når kullene er tent, hell dem ut over bunnristen, og la det være en plass uten kull på den ene siden av grillen tilsvarende størrelsen på maten som skal grilles, slik at maten kan flyttes i tilfelle flammeopp. Når kullene blir gråhvite (begynn å sjekke etter 15 minutter), er grillen på sitt varmeste og vil deretter begynne å avkjøles. Hvor lenge du kan holde hånden 12,5 cm over grillristen rett over kullene, bestemmer varmen på grillen, som følger: HETT: 1 til 2 sekunder. MELLOMHETT: 3 til 4 sekunder. LAV: 5 til 6 sekunder.
  9. 9Gassgrill-instruksjoner: Forvarm alle brennere på høy varme, med lokket på, i 10 minutter, og juster deretter varmen etter oppskriften.
  10. 10Forvarm alle brennere på høy varme, med lokket på, i 10 minutter, og juster deretter varmen etter oppskriften.