
Kyllingvingedip
Oppdag en deilig oppskrift på kyllingvingedip. Perfekt for fest eller helgekos! Enkel å lage og full av smak. Passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 2 (8 unser) pakker kremost, myknet
- 3/4 kopp pepper saus (for eksempel Frank's Red Hot®)
- 1 kopp Ranch-aktig salatdressing
- 2 kopper kokt, hakket kylling
- 1 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en middels stor bolle, rør sammen kremost og hot saus til det er godt blandet. Bland inn Ranch-dressing, kylling og Cheddar-ost. Fordel blandingen i en ildfast form på 23x33 cm.
- 3Stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen. Hvis det samler seg olje på toppen, tørk det bort med et papirhåndkle. Server med tortilla chips.