Vietnamese Hot Dog

Vietnamese Hot Dog

Lær hvordan du lager en autentisk vietnamesisk hot dog hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som street food eller snacks!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 til 1 ½ pund kjøttdeig (kylling, kalkun, svin eller storfe)
  • 2. 2 spiseskjeer fiskesaus
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 2 teskjeer maisstivelse
  • 5. 1 teskje sukker
  • 6. 1 teskje sterk chilipulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kjøttdeigen, fiskesaus, olivenolje, maisstivelse, sukker og chili, hvis du bruker det, sammen. Bland godt og frys i 1 time for å marinere. Hell deretter blandingen i en blender. Kjør til den er jevn og glatt.
  2. 22. Bruk en spiseskje til å ta ut en skje med blandingen og legg den på et lite stykke plastfolie. Rull for å dekke, og form den til en "pølse" ved å vri endene for å lukke. Legg den plastkledde pølsen på et lite stykke aluminiumsfolie, og rull igjen for å dekke plasten helt. Knyt endene med kjøkkenstrikk eller plastfolie. Gjenta til all kjøttdeigblandingen er brukt opp.
  3. 33. Damp i 45 minutter