
Vietnamese Hot Dog
Lær hvordan du lager en autentisk vietnamesisk hot dog hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som street food eller snacks!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 til 1 ½ pund kjøttdeig (kylling, kalkun, svin eller storfe)
- 2. 2 spiseskjeer fiskesaus
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 2 teskjeer maisstivelse
- 5. 1 teskje sukker
- 6. 1 teskje sterk chilipulver
Fremgangsmåte
- 11. Bland kjøttdeigen, fiskesaus, olivenolje, maisstivelse, sukker og chili, hvis du bruker det, sammen. Bland godt og frys i 1 time for å marinere. Hell deretter blandingen i en blender. Kjør til den er jevn og glatt.
- 22. Bruk en spiseskje til å ta ut en skje med blandingen og legg den på et lite stykke plastfolie. Rull for å dekke, og form den til en "pølse" ved å vri endene for å lukke. Legg den plastkledde pølsen på et lite stykke aluminiumsfolie, og rull igjen for å dekke plasten helt. Knyt endene med kjøkkenstrikk eller plastfolie. Gjenta til all kjøttdeigblandingen er brukt opp.
- 33. Damp i 45 minutter