
Crescent Samosas
Lær hvordan du lager perfekte crescent samosas med vår enkle oppskrift. Perfekt for forretter eller snacks, med sprø skorpe og fyldig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 2 ss olivenolje
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 boks (4,5 oz) Old El Paso(r) hakkede grønne chili
- 1 boks (14 1/2 oz) hele nye poteter, avrent og i terninger
- 1/2 teskje salt
- 1 boks (15 oz) LeSueur Very Young Small Early Peas, avrent
- 1 teskje karri pulver
- 1 1/2 teskje sitronsaft
- Pepper etter smak
- 2 bokser (8 oz) Pillsbury(r) kjøleskapsruller med redusert fett, i crescent-form
- Saus
- 1 kopp naturell yoghurt
- 2 ss hakket frisk koriander
- 1/2 teskje spisskummen
- 1/4 teskje salt
- En liten dash pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 °F. Varm opp olje i en stor stekepanne på middels varme til den er varm. Tilsett 1 hvitløksfedd og 4 spiseskjeer av chilikrydderet; kok og rør i 2 minutter. Tilsett poteter og 1/2 teskje salt; kok i 8 minutter eller til potetene er lett gyldne, rør ofte. Tilsett erter, karri, sitronsaft og pepper; kok og rør til det er gjennomvarmt, og mos litt i blandingen mens den koker.
- 2Del deigen i 16 trekanter. Legg 2 spiseskjeer potetfyll på den korteste siden av hver trekant. Rull opp, start fra den korteste siden, og pakk forsiktig deigen rundt fyllet, rull til motsatt spiss. Klem kantene sammen for å forsegle. Legg dem på et stor, ugredd stekebrett.
- 3Stek ved 375 °F i 15 til 20 minutter, eller til samosaene er gyldne.
- 4I mellomtiden, i en blender, bland alle ingrediensene til sausen. Dekk til og kjør til den er glatt. Sett i kjøleskapet til servering. Pynt samosaene med resten av chilikrydderet. Server varme med sausen.