
Blåskinke- og pæresalat med pekannøtter
oppdag en frisk og smakfull salat med blåost, pære og pekannøtter. perfekt som forrett eller lett lunsj, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 til 2 asiatiske pærer
- 2. 3/4 kopp smuldret blåmuggost
- 3. 3/4 kopp hakkede, ristet pekannøtter
- 4. 2 hoder romaine-salat, bare blader
- 5. 1/4 kopp balsamicoeddik
- 6. 3 fedd hvitløk, knust
- 7. 5 friske basilikumblader, finhakket
- 8. 1 spiseskje honning
- 9. 1 teskje salt
- 10. 1/4 teskje pepper
- 11. 1/4 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Bland pærene, osten, pecanene og romaine i en mellomstor salatbolle.
- 22. Til dressingen; rør sammen eddik, hvitløk, basilikum, honning, salt og pepper, og tilsett deretter oljen sakte i en liten bolle med en visp. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.