Blåskinke- og pæresalat med pekannøtter

Blåskinke- og pæresalat med pekannøtter

oppdag en frisk og smakfull salat med blåost, pære og pekannøtter. perfekt som forrett eller lett lunsj, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 til 2 asiatiske pærer
  • 2. 3/4 kopp smuldret blåmuggost
  • 3. 3/4 kopp hakkede, ristet pekannøtter
  • 4. 2 hoder romaine-salat, bare blader
  • 5. 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 6. 3 fedd hvitløk, knust
  • 7. 5 friske basilikumblader, finhakket
  • 8. 1 spiseskje honning
  • 9. 1 teskje salt
  • 10. 1/4 teskje pepper
  • 11. 1/4 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland pærene, osten, pecanene og romaine i en mellomstor salatbolle.
  2. 22. Til dressingen; rør sammen eddik, hvitløk, basilikum, honning, salt og pepper, og tilsett deretter oljen sakte i en liten bolle med en visp. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.