
AsianStyle 3 Bean Salad
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull asianstyle 3 bean salad. Perfekt som forrett eller som en lett lunsj. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund grønne bønner, trimmed og kuttet i 1-tommers biter
- 2. 1 pose (10 unser) frosne shelled edamame (grønne soyabønner)
- 3. 3 spiseskjeer rapsolje
- 4. 3 spiseskjeer risvinseddik
- 5. 1/4 kopp 100 prosent frukt aprikosmarmelade
- 6. 1 spiseskje sukker
- 7. 1 teskje ferskrevet ingefær
- 8. 1 (15 unser) boks svarte bønner, drenert og skylt
- 9. 2 vårløk, skivet
- 10. Salt
Fremgangsmåte
- 11. Legg bønnespirer og frossen edamame i en dampskål og damp dem i 4 minutter. Overfør bønnene til en stor bolle og sett dem i kjøleskapet for å avkjøle i 15 minutter eller mer.
- 22. I en liten bolle visper du sammen olje, eddik, aprikosmarmelade, sukker og ingefær. Tilsett svarte bønner og vårløk i de andre bønnene, hell over dressingen og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Krydre med salt etter smak.




