AsianStyle 3 Bean Salad

AsianStyle 3 Bean Salad

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull asianstyle 3 bean salad. Perfekt som forrett eller som en lett lunsj. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund grønne bønner, trimmed og kuttet i 1-tommers biter
  • 2. 1 pose (10 unser) frosne shelled edamame (grønne soyabønner)
  • 3. 3 spiseskjeer rapsolje
  • 4. 3 spiseskjeer risvinseddik
  • 5. 1/4 kopp 100 prosent frukt aprikosmarmelade
  • 6. 1 spiseskje sukker
  • 7. 1 teskje ferskrevet ingefær
  • 8. 1 (15 unser) boks svarte bønner, drenert og skylt
  • 9. 2 vårløk, skivet
  • 10. Salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg bønnespirer og frossen edamame i en dampskål og damp dem i 4 minutter. Overfør bønnene til en stor bolle og sett dem i kjøleskapet for å avkjøle i 15 minutter eller mer.
  2. 22. I en liten bolle visper du sammen olje, eddik, aprikosmarmelade, sukker og ingefær. Tilsett svarte bønner og vårløk i de andre bønnene, hell over dressingen og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Krydre med salt etter smak.