Hvitløkssmørstekte maisgrøt

Hvitløkssmørstekte maisgrøt

oppskrift på hvitløk-roaste grits, en enkel og velsmakende forrett som kombinerer rike smaker av hvitløk og stekte grits. perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 kopper kyllingkraft
  • 2. 1 kopp grovkornet hvit maisgryn
  • 3. 1 kopp melk
  • 4. 10 fedd langsomt stekt hvitløk, hakket, oppskrift følger
  • 5. Salt og pepper
  • 6. 1 hvitløkshode
  • 7. Olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. I en tung, stor kjele, kok opp kyllingkraft. Tilsett grynene gradvis, i en jevn, langsom strøm, og visp kontinuerlig. Senk varmen til lav, og la det småkoke, mens du rører ofte, til vannet nesten er absorbert, ca. 15 minutter.
  2. 22. Rør inn melken og la det småkoke, mens du fortsatt rører av og til, i 30 minutter. Tilsett ovnsbakt hvitløk og krydre med salt og pepper. Server umiddelbart.
  3. 33. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  4. 44. Del hvitløksfeddene og fjern det ytre papiret, men la skallet sitte igjen. Vend dem i en ildfast form med olivenolje. Rist i ovnen i 30 minutter. Ta ut av ovnen og la det avkjøle. Klem hvitløksfeddene ut av skallet.