Ristet okra

Ristet okra

Oppdag hvordan du lager perfekt ristet okra. En sunn, velsmakende rett som passer til enhver anledning og er enkel å lage for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 18 ferske okrapodder, skåret i 1/3 tomme tykke skiver
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 2 teskjeer kosher-salt, eller etter smak
  • 4. 2 teskjeer svart pepper, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F).
  2. 22. Legg okraskivene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 15 minutter.