Rons Swiss Meringue Buttercream

Rons Swiss Meringue Buttercream

Lær hvordan du lager den perfekte ron’s swiss meringue buttercream. En lett og luftig smørkrem som passer til kaker og desserter. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 10
dessert

Ingredienser

  • 1. 9 store eggehviter, romtempererte
  • 2. 1 1/2 kopper sukker
  • 3. 1 1/2 pund (6 staver) usaltet smør, myknet men fortsatt kjølig
  • 4. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 5. Valgfri smakstilsetning: smeltet sjokolade, likører, frukt og fruktpuréer

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett eggehvitene og sukkeret i en stor metallbolle over lettsaltet vann. Pisk kontinuerlig til sukkeret smelter og blandingen er veldig tynn og varm. Fjern bollen fra varmen og pisk på høy hastighet til stive topper dannes, ca. 5 minutter. Fortsett å piske på lav hastighet til blandingen er avkjølt.
  2. 22. Pisk inn små biter av avkjølt, men myk smør på middels hastighet. Blandingen kan skille seg før den samler seg igjen. Tilsett vaniljeekstrakt eller annen smakstilsetning hvis du bruker det. (Pisk gjerne igjen av og til mens du har på frosting på kaken for å opprettholde en jevn tekstur.)