
Vegetablepaella med chorizo og kanin
oppskrift på vegetable paella med chorizo og kanin, en smakfull og mager rett som passer for hele familien. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland kraft, safran og vin i en kjele, og kok opp mens du koker kjøttet og grønnsakene.
- 22. Varm opp olivenoljen i en bred paellapanne som står på to kokeplater. Tilsett kaninbitene og kok dem til de er lett brune over hele, ca. 10 minutter. Overfør kaninen til en tallerken og hold den varm.
- 33. Tilsett chorizo i pannen og kok i ca. 3 minutter. Tilsett alle grønnsakene, unntatt tomatene og hvitløken, og stek til grønnsakene er akkurat møre, ca. 5 minutter. Krydre med salt.
- 44. Rør inn tomatene, hvitløken og paprikaen, og stek i 1 minutt for å frigjøre aromaene. Tilsett risen, vend den inn i grønnsakene, og rør inn persillen.
- 55. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 66. Tilsett den varme buljongen i pannen. Kok opp i 5 til 10 minutter, eller til noe av væsken har fordampet. (Paella skal ha akkurat nok væske til å koke risen, men ikke være suppeaktig). Rør inn de reserverte kaninbitene, og juster krydderet etter smak.
- 77. Sett paellapannen i ovnen og kok, uten lokk, i 10 til 12 minutter, eller til risen er nesten kokt og mesteparten av væsken er absorbert.
- 88. Ta paellapannen ut av ovnen, dekk løst til, og la den hvile i 10 minutter før servering.