
Friterte østerssandwich
Lær hvordan du lager en deilig chicken fried oyster sandwich med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en frityrgryte og et frityrtermometer.
- 22. Til tartar-sausen: Bland majones, sylteagurk, kapers, sitronskall og sitronsaft godt. Sett i kjøleskapet til den skal brukes. Sausen er best når den lages dagen før bruk.
- 33. Til den stekte østerssandwichen: Bland kulturmelk og chilisaus godt. Legg de rensede østersene i blandingen og sett i kjøleskapet, gjerne over natten.
- 44. Forvarm vegetabilsk olje til 175°C (350°F). Hell melet ut på en tallerken. Ta forsiktig østersene én etter én ut av kulturmelken, pass på å ikke rive dem, og legg dem raskt i melet. Det overskytende kulturmelken vil bidra til de deilige sprø bitene, så ikke vær redd for å lage litt søl. Dekk østersene helt med mel, bruk rene hender, og trykk forsiktig for å sikre at de er godt dekket. Ta dem ut av melet, rist av overflødig mel, og legg dem i frityren. Stek til de er pent brune, akkurat over gyllen farge (tenk på din favorittfriterte kylling).
- 55. Mens østersene stekes, rista innsidene av brødene lett og sett til side. Overfør østersene til en tallerken med tørkepapir for å renne av, og krydre med salt.
- 66. Smør tartar-sausen på begge sider av brødene. Legg østersene på den nederste halvdelen, og topp med den revne romaine-salaten. Legg på den øverste delen, rull opp ermene, åpne favorittdrikken din og nyt!