
SlowCooker Ribollita
Lær hvordan du lager en deilig og næringsrik ribollita i slowcooker. En italiensk klassiker perfekt for kalde dager. Enkel oppskrift med steg-for-steg veiledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 500 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kombiner gulrøtter, selleri, kål, pancetta, bønner, tomatpuré, parmesanskall, 1 teskje salt, 1/2 teskje pepper og 7 kopper vann i en 5-6 liters slow cooker. Dekk til og kok på lav varme i 7 til 8 timer. La et stykke brød stå i romtemperatur for å tørke litt ut.
- 22. Før servering, tilsett det gamle brødet i slow cookeren. Dekk til og fortsett å koke, ca. 10 minutter. Rør suppen godt, og tilsett deretter revet parmesan og persille. Krydre med salt og pepper.
- 33. I mellomtiden, forvarm ovnens grillelement. Fordel de resterende 4 brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett og drypp med olivenolje. Grill til de er gylne, 1 til 2 minutter på hver side. Plasser en skive i hver bolle.
- 44. Varm opp 3 spiseskjeer olivenolje og hvitløk i en middels stor stekepanne over middels høy varme. Kok, mens du svinger pannen hyppig, til hvitløken er gyllenbrun, ca. 3 minutter. Rør hvitløk og olje inn i suppen. Hell suppen over brødet i bollene.