
Ristede Cecchi-mandler og pistasjnøtter
oppskrift på deilige rørostede cecchi mandler og pistasjnøtter, perfekte som snacks eller garnityr. enkelt å lage og smakfullt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Legg kikerter på et bakepapirkledd stekebrett. Vend dem med 1 spiseskje olivenolje og fordel dem i ett lag. Sett i ovnen og stek til de er gylne, ca. 30 minutter.
- 33. Ta kikerterne ut av ovnen. Tilsett de resterende ingrediensene og rør forsiktig for å dekke alle kikertene og nøttene. Fordel blandingen i ett lag. Stek i ytterligere 10 minutter. La det avkjøle litt og hell over i serveringsskåler.