Ristede Cecchi-mandler og pistasjnøtter

Ristede Cecchi-mandler og pistasjnøtter

oppskrift på deilige rørostede cecchi mandler og pistasjnøtter, perfekte som snacks eller garnityr. enkelt å lage og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (425 gram) boks kikerter (cecchi), avrent og skylt
  • 2. 1 spiseskje olivenolje, pluss 3 spiseskjeer
  • 3. 1 kopp pistasjnøtter, skrelte
  • 4. 1 kopp rå mandler
  • 5. 1 spiseskje sukker
  • 6. 1 spiseskje hakkede ferske rosmariblader
  • 7. 1 spiseskje hakkede ferske timianblader
  • 8. 1 teskje grovt havsalt
  • 9. 1/2 teskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Legg kikerter på et bakepapirkledd stekebrett. Vend dem med 1 spiseskje olivenolje og fordel dem i ett lag. Sett i ovnen og stek til de er gylne, ca. 30 minutter.
  3. 33. Ta kikerterne ut av ovnen. Tilsett de resterende ingrediensene og rør forsiktig for å dekke alle kikertene og nøttene. Fordel blandingen i ett lag. Stek i ytterligere 10 minutter. La det avkjøle litt og hell over i serveringsskåler.