Hjemmelaget gresk yoghurt-ranch-dippsaus

Hjemmelaget gresk yoghurt-ranch-dippsaus

oppskrift på en enkel og smakfull hjemmelaget gresk yoghurt ranch dippsaus, perfekt som tilbehør til grønnsaker, kylling eller som dipp.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp naturell gresk yoghurt
  • 2. 2 spiseskjeer Parmesan
  • 3. 1 teskje tørket dill
  • 4. 1 teskje eddik
  • 5. 1/2 teskje italiensk krydderblanding
  • 6. 1 liten fedd hvitløk
  • 7. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 3 spiseskjeer lettmelk

Fremgangsmåte

  1. 11. Tilsett yoghurt, ost, dill, eddik, italiensk krydder, hvitløk og litt salt og pepper i en blender eller food processor. Kjør til det er jevnt.
  2. 22. Tilsett kulturmelk og bland godt for å blande det inn. Hvis sausen er for tykk, kan du tilsette litt mer kulturmelk.