Myke havrekjeks

Myke havrekjeks

Oppdag den perfekte oppskriften på myke havregrynkjeks. Enkle å lage, sunne og deilige – ideell for enhver anledning. Prøv dem i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør, mykt
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 1 1/2 teskjeer malt kanel
  • 3 kopper hurtigkokende havregryn

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels bolle, rør sammen smør, hvitt sukker og brunt sukker. Tilsett eggene én om gangen, og rør deretter inn vanilje. Bland mel, bakepulver, salt og kanel; rør dette inn i den rørte blandingen. Tilsett havregryn. Dekk til og avkjøl deigen i minst én time.
  2. 2Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C). Smør kakeplater. Form deigen til valnøttstore kuler og plasser dem 2 tommer fra hverandre på kakeplatene. Trykk ned hver kake med en stor gaffel dyppet i sukker.
  3. 3Stek i 8 til 10 minutter i forvarmet ovn. La kakene avkjøles på bakeplaten i 5 minutter før de overføres til en rist for å avkjøles helt.