
Skillet pasta med biffmiddag
oppskrift på skillet pasta and beef dinner - en smakfull og enkel middagsrett med pasta og kjøtt, perfekt for travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 lb. magert kjøttdeig av storfe
- 1 glass (1 lb. 10 oz.) Ragú® Old World Style® pastasaus
- 3 kopper vann
- 12 unser ukokt fullkorn rotini-pasta
- 1 kopp revet mozzarellaost med lavt fettinnhold (ca. 4 oz.)
Fremgangsmåte
- 1Brun storfe i en 12-tommers stekepanne; la renne av.
- 2Rør inn pastasaus og vann. Kok opp over høy varme.
- 3Rør inn ukokt rotini og kok opp igjen.
- 4Reduser varmen til middels, dekk til, og la småkoke i 14 minutter, eller til rotini er mørt, under omrøring av og til.
- 5Ta av varmen, og dryss over ost.
- 6Dekk til og la stå i 5 minutter, eller til osten er smeltet.