Sørvestlig kjøttkake

Sørvestlig kjøttkake

Lær hvordan du lager en smakfull southwestern kjøttkakemiddag med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og mettende kveldsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2/3 kopp panko-raspbrød
  • 2. 1/2 kopp melk
  • 3. 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 4. 1/4 kopp ketchup
  • 5. 2 spiseskjeer barbecue-saus
  • 6. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 7. 1 spiseskje chilipulver
  • 8. 1 teskje malt spisskummen
  • 9. 1/2 teskje cayennepepper
  • 10. 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 11. 4 grønne løk, tynne skiver
  • 12. 2 store egg
  • 13. 1 liten spansk løk, hakket
  • 14. 1 liten rød paprika, hakket
  • 15. 900 gram kjøttdeig av storfe

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2Tilsett panko, melk, koriander, ketchup, barbecuesaus, Dijon-sennep, chilipulver, spisskummen, cayenne, hvitløk, grønn løk, egg, spansk løk og rød paprika i en stor bolle, og bland godt sammen.
  3. 3Tilsett storfekjøttet og bland til det er godt innarbeidet, vær forsiktig så du ikke overarbeider det.
  4. 4Legg kjøttblandingen i en brødform satt på et stekebrett med kant, og stek til det har en kjernetemperatur på 75 grader Celsius (165 grader Fahrenheit), ca. 60 til 75 minutter.
  5. 5La det hvile i 10 til 15 minutter før du skjærer i det.
  6. 6Server med moste røde poteter, grønn løk og rømme.