
Sørvestlig kjøttkake
Lær hvordan du lager en smakfull southwestern kjøttkakemiddag med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og mettende kveldsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 2Tilsett panko, melk, koriander, ketchup, barbecuesaus, Dijon-sennep, chilipulver, spisskummen, cayenne, hvitløk, grønn løk, egg, spansk løk og rød paprika i en stor bolle, og bland godt sammen.
- 3Tilsett storfekjøttet og bland til det er godt innarbeidet, vær forsiktig så du ikke overarbeider det.
- 4Legg kjøttblandingen i en brødform satt på et stekebrett med kant, og stek til det har en kjernetemperatur på 75 grader Celsius (165 grader Fahrenheit), ca. 60 til 75 minutter.
- 5La det hvile i 10 til 15 minutter før du skjærer i det.
- 6Server med moste røde poteter, grønn løk og rømme.