Hello Fresh Mobile Banner
Julebrunietrær

Julebrunietrær

Lag deilige julebrownie-trær med denne enkle oppskriften. Perfekt som festlig dessert i juletiden. Rask å lage og perfekt for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1 kopp (2 staver) usaltet smør, smeltet og avkjølt, pluss mer til smøring av formene
  • 1 ½ kopper sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 store egg
  • 1 kopp hvetemel (se Kok's Note)
  • ½ kopp usøtet kakaopulver
  • 1 teskje fint salt
  • ½ teskje bakepulver
  • ¾ kopp semisøte sjokoladebiter
  • Seksten 1½-tommers stykker av pepperkakeklype
  • Hvite strøssel og små non-pareil-sjokoladekuler, som Sno-Caps, til dekorasjon
  • 1 kopp melis
  • ½ stang (4 ss) usaltet smør, romtemperert
  • En klype fint salt
  • ½ teskje vaniljeekstrakt
  • ¼ til ½ ss hel melk
  • 24 dråper grønn matfarging
  • 1 dråpe rød matfarging

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: En sprøytepose eller reseptfri plastpose.
  2. 2Til browniesene: Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Smør bunnen og sidene av to 20 cm runde kakeformer. Klipp ut to 20 cm sirkler av bakepapir og legg dem i bunnen av kakeformene.
  3. 3Rør sammen smør, sukker, vanilje og egg i en middels stor bolle. I en annen bolle, visp sammen mel, kakaopulver, salt og bakepulver. Tilsett de tørre ingrediensene i de våte og rør til det akkurat er blandet. Rør inn sjokoladechipsene og fordel røren jevnt i de forberedte formene, og jevn ut overflaten. Stek til browniesene begynner å danne en skorpe rundt kantene, løsner fra kanten, og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 35–40 minutter.
  4. 4La browniesene avkjøle helt i formene på avkjølingsrist i omtrent 1 time. Skjær hver sirkel i 8 like store trekanter med en kniv. Bruk en liten avsatskje eller kakepian til å løfte hver trekant ut av formen.
  5. 5Til den amerikanske smørkremen: Bland melis, smør og salt i en bolle med en mikser utstyrt med en flat visp (eller i en stor bolle hvis du bruker en håndholdt elektrisk mikser). Bland på lav hastighet til det er godt blandet. Tilsett vaniljen, øk hastigheten til middels-høy og bland til glatt. Juster konsistensen med melk etter behov. Tilsett 24 dråper grønn konditorfarge og 1 dråpe rød konditorfarge, og bland på middels hastighet i 1 minutt. Sett til side.
  6. 6For å montere: Bruk tuppen av en liten kniv eller en pinne til å lage et lite hull langs bunnen av hver brownie. Sett inn en pepperkakekrok inn i hvert hull.
  7. 7Fyll sprøyteposen med kremen og klipp av 0,6 cm