
Langtidskokte svinekoteletter II
lær hvordan du lager saftige og smakfulle slow cooker svinekoteletter med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull middag uten mye jobb.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 kopp kyllingbuljong
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss paprika
- 1 ss hvitløkspulver
- 1 ss krydderblanding for fjærfe
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts tørket basilikum
- 4 tykke, benfrie svinekoteletter
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, visp sammen olivenolje, kyllingbuljong, hvitløk, paprika, hvitløkpulver, krydderblanding for fjærfe, oregano og basilikum. Hell blandingen i slow cookeren. Lag små riper i hver svinekotelett med tuppen av en kniv, og krydre lett med salt og pepper. Legg svinekotelettene i slow cookeren, dekk til, og kok på høy varme i 4 timer. Øs jevnlig av sausen over kjøttet.