
Kylling- og brokkoligrateng med karri
en enkel og smakfull oppskrift på karrikylling med brokkoli i en kremet grateng. perfekt for en sunn og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 2 til 3 liters ildfast form.
- 22. Damp brokkolien i en stor mikrobølgesikker bolle med en liten mengde vann, dekket, til den er sprøtt mør, 2-4 minutter. Alternativt kan du dampe den i en kjele med vann over middels høy varme. Sil av vannet og sett til side.
- 33. Fyll en stor, høysidet stekepanne med omtrent 2,5 cm vann og kok opp. Tilsett kyllingen og kok til den er akkurat ugjennomsiktig, ca. 5 minutter. Sil av vannet og tørk kyllingen med papirhåndklær.
- 44. Rør sammen soppsuppen, majonesen, sitronsaften og karri i en stor bolle.
- 55. Fordel brokkolien i bunnen av den forberedte formen, deretter kyllingen og deretter sopptillegget. Strø over med revet cheddarost og brødsmuler.
- 66. Smør små klatter med smør over toppen. Stek til det er boblende og gyllent, ca. 30 minutter.