Høyre innendørs taco-salat og chips

Høyre innendørs taco-salat og chips

Lær hvordan du lager en smakfull right tackle taco salat med sprø chips. Perfekt for sommermiddager og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke tacokrydder
  • 1 kopp vann
  • 1 pint rømme
  • 1 hode salat, revet
  • 8 tomater, hakket
  • 1 pakke (6 til 8 unser) revet cheddarost
  • 1 stor pose tortillachips

Fremgangsmåte

  1. 1Brun kjøttdeig i en stekepanne. Sil av væsken. Tilsett tacokrydder og 1 kopp vann. Rør om på middels varme til det tykner. La det avkjøle. Når kjøttet er avkjølt, fordeles det jevnt i en dyp serveringsskål. Smør rømme over det krydrede kjøttet. Topp med revet salat, hakkede tomater og ost. La det stå i kjøleskapet over natten. Server med tortillachips.