
Høyre innendørs taco-salat og chips
Lær hvordan du lager en smakfull right tackle taco salat med sprø chips. Perfekt for sommermiddager og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pakke tacokrydder
- 1 kopp vann
- 1 pint rømme
- 1 hode salat, revet
- 8 tomater, hakket
- 1 pakke (6 til 8 unser) revet cheddarost
- 1 stor pose tortillachips
Fremgangsmåte
- 1Brun kjøttdeig i en stekepanne. Sil av væsken. Tilsett tacokrydder og 1 kopp vann. Rør om på middels varme til det tykner. La det avkjøle. Når kjøttet er avkjølt, fordeles det jevnt i en dyp serveringsskål. Smør rømme over det krydrede kjøttet. Topp med revet salat, hakkede tomater og ost. La det stå i kjøleskapet over natten. Server med tortillachips.