
Kanel- og eple- og tranebærsauce
oppdag hvordan du lager en deilig kanel eple tranebærsaus, perfekt som tilbehør til høstmiddager og festlige anledninger. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en middels stor kjele over middels varme, tilsett tranebærjuice, tranebær, kanel og sukker. Kok opp og la det koke i 5 minutter. Tilsett eplene og kok, av og til omrørt, til tranebærene har blitt myke og eplene er møre, omtrent 5 minutter.
- 33. Ta ut 8 unse av væsken og hell den i en liten bolle, og visp inn maisstivelsen. Tilsett langsomt maisstivelses-juicen (slurry) i tranebærblandingen, mens du rører konstant. Kok i ytterligere 5 minutter.
- 44. Fjern fra varmen og hell over i en serveringsskål. Sett i kjøleskapet til det har tyknet, ca. 30 minutter. Fjern kanelstengene og server.