Brokkoli- og cheddarfylte potetskall med avokadokrem

Brokkoli- og cheddarfylte potetskall med avokadokrem

oppskrift på broccoli og cheddarfylte potetgull med kremet avokado, perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 små Idaho-poteter (ca. 1,1 kg totalt), vasket og tørket
  • 2. 4 teskjeer rapsolje
  • 3. 1/4 teskje salt
  • 4. 225 gram brokkolibuketter, grovhakket (ca. 4 kopper)
  • 5. Non-stick koke spray
  • 6. 3 biter canadisk bacon, finhakket (ca. 85 gram)
  • 7. 3/4 kopp revet ekstra-sharp Cheddar (ca. 85 gram)
  • 8. 2 vårløk, tynne skiver, bladene til side
  • 9. 1 middels stor avokado
  • 10. 2 spiseskjeer lett rømme
  • 11. 2 spiseskjeer limesaft
  • 12. 1/4 kopp korianderblader
  • 13. 1 hvitløksfedd
  • 14. 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
  3. 33. Stikk flere ganger i potetene med en gaffel og pakk dem inn i papirhåndklær.
  4. 4 Mikrobølgeovn på høy i 13 til 15 minutter, til potetene er gjennomkokte.
  5. 5 Ta ut av mikrobølgeovnen og avkjøl til de er lette å håndtere.
  6. 6 Skjær potetene i to på langs.
  7. 7 Bruk en skje til å skrape ut alt unntatt 1/8 tomme av innsiden av poteten, og la skallet være intakt.
  8. 8 Sett det skrapte potetkjøttet til side til senere bruk.
  9. 94. Pensle både innsiden og utsiden av potetene med olje og strø over salt.
  10. 10 Plasser potetene med skallet ned på et stekebrett og stek til skallet er sprøtt og kantene er gyldne, ca. 20 minutter.
  11. 115. I mellomtiden, lag fyllet.
  12. 12 Damp brokkolien til den er sprø-mør, ca. 3 til 4 minutter.
  13. 13 Sil av vannet og sett til side.
  14. 14 Spray en non-stick panne med matlagingsspray og forvarm over middels høy varme.
  15. 15 Tilsett canadisk bacon og stek til det er sprøtt, rør ofte, ca. 3 til 4 minutter.
  16. 16 Sett til side.
  17. 176. For å lage avokadokrem, kombiner hvitløksgrønne, avokado, rømme, limesaft, koriander, hvitløk og salt i den lille bollen til en food processor og kjør på høy hastighet til det er glatt, ca. 30 sekunder.
  18. 187. Vend brokkolien inn i osten og fordel fyllet jevnt i potetene.
  19. 19 Senk ovnen til 400 grader Fahrenheit og sett potetene tilbake i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 minutter.
  20. 20 Topp de fylte potetene med 1 spiseskje av avokadokremen, og pynt med vårløk og 1 teskje spr