
Brokkoli- og cheddarfylte potetskall med avokadokrem
oppskrift på broccoli og cheddarfylte potetgull med kremet avokado, perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
- 33. Stikk flere ganger i potetene med en gaffel og pakk dem inn i papirhåndklær.
- 4 Mikrobølgeovn på høy i 13 til 15 minutter, til potetene er gjennomkokte.
- 5 Ta ut av mikrobølgeovnen og avkjøl til de er lette å håndtere.
- 6 Skjær potetene i to på langs.
- 7 Bruk en skje til å skrape ut alt unntatt 1/8 tomme av innsiden av poteten, og la skallet være intakt.
- 8 Sett det skrapte potetkjøttet til side til senere bruk.
- 94. Pensle både innsiden og utsiden av potetene med olje og strø over salt.
- 10 Plasser potetene med skallet ned på et stekebrett og stek til skallet er sprøtt og kantene er gyldne, ca. 20 minutter.
- 115. I mellomtiden, lag fyllet.
- 12 Damp brokkolien til den er sprø-mør, ca. 3 til 4 minutter.
- 13 Sil av vannet og sett til side.
- 14 Spray en non-stick panne med matlagingsspray og forvarm over middels høy varme.
- 15 Tilsett canadisk bacon og stek til det er sprøtt, rør ofte, ca. 3 til 4 minutter.
- 16 Sett til side.
- 176. For å lage avokadokrem, kombiner hvitløksgrønne, avokado, rømme, limesaft, koriander, hvitløk og salt i den lille bollen til en food processor og kjør på høy hastighet til det er glatt, ca. 30 sekunder.
- 187. Vend brokkolien inn i osten og fordel fyllet jevnt i potetene.
- 19 Senk ovnen til 400 grader Fahrenheit og sett potetene tilbake i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 minutter.
- 20 Topp de fylte potetene med 1 spiseskje av avokadokremen, og pynt med vårløk og 1 teskje spr