
Undersøkelsene av makaronien
oppdag de fantastiske egenskapene til macaroni med vår enkle oppskrift. perfekt for en rask middag eller koselig helgehelg. lær mer her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med vann, olje og salt. Tilsett pasta og kok til den er al dente, ca. 12 minutter. Hell av vannet fra pastaen i en sil og skyll med kaldt vann.
- 22. Bland hvitvin, sjømatbuljong og timian, og la det redusere i en middels stor kjele. Fjern timian og sett til side.
- 33. I en middels stor kjele, sautér porcini- og shiitakesopp i smør til de er myke. Tilsett sjalottløk og kok til den er gjennomsiktig, ca. 2 minutter. Tilsett fløte og la det redusere til halvparten. Rør inn ostene og kok til de er akkurat smeltet. Bland dette med den andre sausen. Fjern fra varmen og smak til med salt og pepper.
- 44. Kok opp vann og legg i hele hummer i ca. 12 minutter. Legg deretter hummeren i isvann for å avkjøle. Fjern hummeren fra skallet.
- 55. Bland pastaen med sausen, vend godt slik at den blir dekket, og anrett på tallerken. Varm hummerhalen i ovn og skjær den i skiver over pastaen. For å servere, topp med mikrogrønne collard greens og persille.