
Raspberry Brownie Indulgence
Oppdag den perfekte kombinasjonen av søt sjokolade og friske bringebær med vår raspberry brownie indulgence. En enkel oppskrift for en uimotståelig dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp ovnen til 350 grader F. Smør bunnen av en 20 cm springform eller rund kakeform med non-stick bakepapir eller spray.
- 22. Forbered browniebøtten som anvist på pakken, bruk olje, vann og egg. Stek i 50 til 55 minutter. Avkjøl i 10 minutter. Kjør en kniv rundt kantene av brownien, fjern den ytre ringen fra springformen. Hvis du bruker rund kakeform, snu brownien opp ned på en avkjølingsrist, og snu den deretter riktig vei. Avkjøl helt.
- 33. Fordel syltetøy over den avkjølte brownien, og la det være ca. 1,5 cm til kanten.
- 44. Bruk tuppen av en femstjerners sprøyte, hold den i en 45-graders vinkel mot den ytre kanten av brownien. Trykk ut frosting mens du beveger sprøyten over midten av brownien, og del den i to. Legg til tre like store bånd med frosting, ca. 1,3 cm fra hverandre, på hver side av midtribbingen. Snu brownien en kvart omdreining mot høyre. Lag et nytt bånd over midten, som overlapper de forrige. Legg til tre flere bånd, ca. 1,3 cm fra hverandre, på hver side av midtribbingen.
- 55. Lag en zigzag-ramme ved å holde tuppen av femstjerners sprøyte rett ned mot kanten av brownien. Trykk ut frosting mens du beveger sprøyten raskt i en zigzag-bevegelse, ca. 1,9 cm bred, hele veien rundt kanten, og pass på å ikke kjøre av den ytre kanten.