Pasta med sjøpinnsvin

Pasta med sjøpinnsvin

oppskrift på pasta con ricci, en italiensk sjømatrett med rik smak. enkel å lage og perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 fedd hvitløk, hakket
  • 2. 4 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 450 gram linguine i eske
  • 4. 1 klype knust rød pepper
  • 5. 1 sjøpølse (ca. 140 gram egg)
  • 6. 1 spiseskje hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Stek hvitløken i olivenoljen i en stor kjele til den blir gyldenbrun. Kok opp 4 kopper vann i en stor gryte. Når vannet koker, tilsett linguine og kok til den er al dente, ca. 7 minutter. Ha pastaen over i en stor panne sammen med den knuste rødpepparen og 1 kopp av kokevannet. Åpne sjøpinnen med saks og fjern innmaten (eggene). Tilsett eggene i pannen og stek sammen med pastaen i 5 til 10 minutter før servering. Pynt med persille.