Bloody Mary-reker cocktail

Bloody Mary-reker cocktail

Lær hvordan du lager en deilig bloody mary shrimpskål. Perfekt forrett med en krydret og frisk smak, ideell for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 6 kopper vann
  • 2. 1 sitron, delt i to
  • 3. 1 kopp tørr hvitvin
  • 4. 1 laurbærblad
  • 5. 1/2 teskje hele pepperkorn
  • 6. Salt
  • 7. 1 flaske av din favorittvodka
  • 8. 1 flaske av en god ferdiglaget Bloody Mary-blanding
  • 9. 1 teskje knust pepper
  • 10. Hot saus, etter smak
  • 11. Worcestershire-saus
  • 12. Olivenjuice, etter smak
  • 13. Bambuspinner, bløtlagt i vann i 30 til 60 minutter

Fremgangsmåte

  1. 11. 1 pund store reker, skrelte og renset for tarm
  2. 22. Ha 6 kopper vann i en middels kjele. Tilsett sitronhalvdelene, hvitvin, laurbærblad, pepperkorn og salt etter smak. Kok opp og legg i rekene. Kok i 1 minutt eller til rekene blir rosa. Dypp umiddelbart rekene i en bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen. Sil av rekene og legg dem i en bolle i kjøleskapet til de skal brukes.
  3. 3I en stor mugge, bland 1 unse vodka for hver 6 unse Bloody Mary-blanding. Krydre med knuste pepperkorn, hot sauce, Worcestershire-saus, olivensaft og rør godt. Server i dekorative glass med rekespyd som pynt.