
Mikes Clam Chowder
oppskrift på mikes clam chowder - en kremet og velsmakende clam chowder perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp kamsjys og terningstekte poteter i en stor suppegryte. Kok til potetene er møre. Sett til side.
- 22. For å lage roux: I en gryte, stek baconet til det er sprøtt. Rør inn løken og la den bli gjennomsiktig. Tilsett laurbærblad, timian og smør, og la det smelte. Visp inn melet og la rouxen koke til den blir gyldenbrun, ca. 3 til 4 minutter.
- 33. Kok opp kamsjy og potetene igjen. Visp inn en øse med kamsjy i rouxen, og deretter gradvis visp rouxen inn i suppegryten til den tykner. Rør inn fløteblandingen og varm opp til kokepunktet mens du visper. Tilsett snegler og la det småkoke i 2 til 3 minutter. Deretter tilsetter du persille, kosher salt og pepper etter smak. Server varm med østerskjeks.