Kjøttkaker i muffinsform med barbecuesaus

Kjøttkaker i muffinsform med barbecuesaus

Lær hvordan du lager saftige meatloaf muffins med smakfull barbecue saus. Perfekt som en rask og enkel hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 2/3 til 1 3/4 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 middels stor løk, kuttet i biter
  • 3. 2 ribber selleri fra midten av stilken, kuttet i 5 cm lange biter
  • 4. 1 grønn paprika
  • 5. 1 stort egg pluss en skvett melk, pisket
  • 6. 1 kopp usøtet brødsmuler
  • 7. 2 spiseskjeer grillkrydder (anbefalt: Montreal Steak Seasoning fra McCormick)
  • 8. 1 kopp røykfylt barbecuesaus
  • 9. 1/2 kopp tomatsalsa
  • 10. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 11. Vegetabilsk olje eller ekstra-virgin olivenolje
  • 12. Micro-way-cool bacon og grønne bønner, oppskrift følger
  • 13. Knuste poteter med kremost, oppskrift følger
  • 14. 6 skiver bacon som er ferdig i mikroen
  • 15. Én 450 grams pose frosne grønne bønner
  • 16. En skvett ekstra-virgin olivenolje
  • 17. Salt og pepper
  • 18. 2 1/2 pund små røde poteter eller baby Yukon Gold-poteter
  • 19. 1/2 kopp halvt og halvt eller hel melk
  • 20. 225 gram naturell kremost eller grønnsaks-kremost, kuttet i biter
  • 21. 10 gressløk eller 2 vårløk, hakket eller klippet med kjøkkensaks
  • 22. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  3. 33. Legg kjøttdeigen i en stor bolle.
  4. 4 Legg løk og selleri i en food processor.
  5. 5 Kutt paprikaen i to, fjern frøene og kast dem i søppelbollen din.
  6. 6 Kutt paprikaen i noen biter og ha dem i food processoren.
  7. 7 Pulsér til grønnsakene er finhakket i små biter, og ha dem deretter i kjøttbollen.
  8. 8 Tilsett egg, melk, brødsmuler og grillkrydder i bollen.
  9. 9 Deretter blander du sammen den røykfylte BBQ-sausen, salsaen og Worcestershire-sausen.
  10. 10 Hell halvparten av sausblandingen i bollen med kjøttdeigen.
  11. 11 Bland kjøttdeigen godt med hendene.
  12. 12 Vask opp.
  13. 13 Smør en muffinsform med 12 former (ca. 1/2 kopp hver) med vegetabilsk olje eller ekstra jomfru olivenolje.
  14. 14 Bruk en iskremkopp for å fylle kjøttdeigen i hver form.
  15. 15 Topp hver kjøttkake med en skje saus.
  16. 16 Stek i ca. 20 minutter.
  17. 17 Kutt opp én muffins for å sjekke at midten er gjennomstekt.
  18. 18 Mens kjøttkakemuffinsene steker, lager du grønne bønner i mikrobølgeovnen.
  19. 19 Server kjøttkaken med most potet og kremost på siden også.
  20. 204. Legg bacon mellom papirhåndklær og mikrobølge det i 60 sekunder på høy effekt.
  21. 21 Avkjøl baconet og hakk eller smuldre det opp.
  22. 225. Legg grønne bønner i en bolle og drypp over ekstra jomfru olivenolje, salt og pepper.
  23. 23 Dekk bollen løst med plastfolie og mikrobølge grønne bønner på høy i 5 minutter, rør om og kok i ytterligere 5 minutter.
  24. 24 Fjern plasten og topp grønne bønner med smuldret bacon.
  25. 256