
Kjøttkaker i muffinsform med barbecuesaus
Lær hvordan du lager saftige meatloaf muffins med smakfull barbecue saus. Perfekt som en rask og enkel hovedrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 33. Legg kjøttdeigen i en stor bolle.
- 4 Legg løk og selleri i en food processor.
- 5 Kutt paprikaen i to, fjern frøene og kast dem i søppelbollen din.
- 6 Kutt paprikaen i noen biter og ha dem i food processoren.
- 7 Pulsér til grønnsakene er finhakket i små biter, og ha dem deretter i kjøttbollen.
- 8 Tilsett egg, melk, brødsmuler og grillkrydder i bollen.
- 9 Deretter blander du sammen den røykfylte BBQ-sausen, salsaen og Worcestershire-sausen.
- 10 Hell halvparten av sausblandingen i bollen med kjøttdeigen.
- 11 Bland kjøttdeigen godt med hendene.
- 12 Vask opp.
- 13 Smør en muffinsform med 12 former (ca. 1/2 kopp hver) med vegetabilsk olje eller ekstra jomfru olivenolje.
- 14 Bruk en iskremkopp for å fylle kjøttdeigen i hver form.
- 15 Topp hver kjøttkake med en skje saus.
- 16 Stek i ca. 20 minutter.
- 17 Kutt opp én muffins for å sjekke at midten er gjennomstekt.
- 18 Mens kjøttkakemuffinsene steker, lager du grønne bønner i mikrobølgeovnen.
- 19 Server kjøttkaken med most potet og kremost på siden også.
- 204. Legg bacon mellom papirhåndklær og mikrobølge det i 60 sekunder på høy effekt.
- 21 Avkjøl baconet og hakk eller smuldre det opp.
- 225. Legg grønne bønner i en bolle og drypp over ekstra jomfru olivenolje, salt og pepper.
- 23 Dekk bollen løst med plastfolie og mikrobølge grønne bønner på høy i 5 minutter, rør om og kok i ytterligere 5 minutter.
- 24 Fjern plasten og topp grønne bønner med smuldret bacon.
- 256