Kylling i kremet saus

Kylling i kremet saus

oppskriften på smothered chicken gir deg en saftig og smakfull kyllingrett med kremet saus. perfekt for en hverdagsmiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 1/2 pund hel kylling i biter
  • 2. 2 pakker (5 unser) kyllingfrysebelegg (anbefalt: Dixie Fry)
  • 3. 2 ss saltfri kyllingkrydder, delt
  • 4. (anbefalt: McCormick Grill Mates)
  • 5. Rapsolje til steking
  • 6. 2 glass (12 unser) med ovnsbakt kyllingkraft (anbefalt: Franco American)
  • 7. 1 ts knust hvitløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Skjær bort overflødig hud og fett fra kyllingstykkene. Skyll med kaldt vann og sett til side; tørk ikke av.
  2. 22. I en grunn skål, rør sammen frityrstrø og 1 spiseskje kyllingkrydder. Vend kyllingstykkene i krydderblandingen; sett til side.
  3. 33. I en stor, rettsidespissende panne, varm opp 1/2 tomme olje over middels høy varme. Oljen er klar for steking når en dråpe vann spruter når den slippes i.
  4. 44. Stek de dekkede kyllingbitene til de er gyldne og sprø, ca. 8 minutter på hver side. Ta kyllingen ut av pannen og la den renne av seg for oljen.
  5. 55. I en middels bolle, rør sammen saus, resten av kyllingkrydderet og knust hvitløk; sett til side.
  6. 66. Legg kyllingen tilbake i pannen over middels varme. Dekk med sausen. Kok opp. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 10 til 20 minutter, eller til kyllingen er helt gjennomstekt (ingen rosa nær beinet).
  7. 77. Server varm.