
Kylling i kremet saus
oppskriften på smothered chicken gir deg en saftig og smakfull kyllingrett med kremet saus. perfekt for en hverdagsmiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Skjær bort overflødig hud og fett fra kyllingstykkene. Skyll med kaldt vann og sett til side; tørk ikke av.
- 22. I en grunn skål, rør sammen frityrstrø og 1 spiseskje kyllingkrydder. Vend kyllingstykkene i krydderblandingen; sett til side.
- 33. I en stor, rettsidespissende panne, varm opp 1/2 tomme olje over middels høy varme. Oljen er klar for steking når en dråpe vann spruter når den slippes i.
- 44. Stek de dekkede kyllingbitene til de er gyldne og sprø, ca. 8 minutter på hver side. Ta kyllingen ut av pannen og la den renne av seg for oljen.
- 55. I en middels bolle, rør sammen saus, resten av kyllingkrydderet og knust hvitløk; sett til side.
- 66. Legg kyllingen tilbake i pannen over middels varme. Dekk med sausen. Kok opp. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 10 til 20 minutter, eller til kyllingen er helt gjennomstekt (ingen rosa nær beinet).
- 77. Server varm.