
Ananas- og mangosalsa
oppskrift på en deilig og frisk ananas mango salsa som passer perfekt til sommermat, grill og forretter. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 2 kopper fersk, hakket ananas
- 2. 2 kopper fersk, hakket mango
- 3. 1 kopp hakket rød paprika
- 4. 1/4 kopp ferske korianderblader, hakket
- 5. 1/4 kopp fersk limesaft
- 6. En klype cayennepepper
- 7. En klype malt spisskummen
- 8. En klype havsalt
- 9. 1 jalapeño, uten frø og hakket
- 10. Én pose på 5 unser blå mais-tortillachips, til dipping
Fremgangsmåte
- 1Bland forsiktig mango, ananas, paprika, koriander, limesaft, jalapeño, cayenne, spisskummen og salt i en middels til stor blandebolle.