
Chayotesuppe
oppskrift på en deilig og helsebringende chayote suppe. enkel å lage, perfekt for en lett forrett eller middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 terninger kyllingbuljong, smuldret
- 2. 2 kopper varmt vann
- 3. 1 spiseskje usaltet smør
- 4. 1 liten gul løk, finhakket
- 5. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1/4 teskje knuste rød pepperflak
- 7. 2 chayote-gresskar, skrellet og skåret i 1/2-tommers biter
- 8. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 9. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 10. 1 spiseskje hakket fersk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Løs opp buljongen i det varme vannet.
- 22. Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Kok og rør inn løk, hvitløk og rød paprika i smøret til løken er myk. Tilsett squash, 2 spiseskjeer koriander, salt og pepper, og rør kontinuerlig i 5 minutter. Rør inn buljongen og 1 spiseskje koriander; dekk til. La det småkoke i omtrent 20 minutter.
- 33. Hell blandingen i en blender og kjør til den er glatt. Hell opp i skåler og pynt med en kvist koriander før servering.