Chayotesuppe

Chayotesuppe

oppskrift på en deilig og helsebringende chayote suppe. enkel å lage, perfekt for en lett forrett eller middag. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 terninger kyllingbuljong, smuldret
  • 2. 2 kopper varmt vann
  • 3. 1 spiseskje usaltet smør
  • 4. 1 liten gul løk, finhakket
  • 5. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. 1/4 teskje knuste rød pepperflak
  • 7. 2 chayote-gresskar, skrellet og skåret i 1/2-tommers biter
  • 8. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 9. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 10. 1 spiseskje hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Løs opp buljongen i det varme vannet.
  2. 22. Smelt smøret i en stor kjele over middels varme. Kok og rør inn løk, hvitløk og rød paprika i smøret til løken er myk. Tilsett squash, 2 spiseskjeer koriander, salt og pepper, og rør kontinuerlig i 5 minutter. Rør inn buljongen og 1 spiseskje koriander; dekk til. La det småkoke i omtrent 20 minutter.
  3. 33. Hell blandingen i en blender og kjør til den er glatt. Hell opp i skåler og pynt med en kvist koriander før servering.