Hash Browns spredt, dekket og overøst

Hash Browns spredt, dekket og overøst

Lær hvordan du lager deilige hash browns som er scattered, smothered og covered. Perfekt for en smakfull frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 ss vegetabilsk olje
  • 2. 1 kopp skrelte, julienne-skårne russetpoteter
  • 3. Salt
  • 4. 2 ss hakket løk
  • 5. 1 skive amerikansk ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen på en stor, flat støpejernspanne eller stekepanne over middels høy varme. Strø umiddelbart potetene over oljen. Krydre med salt etter smak. Strø over løken og kok, uten å røre, til de ytterste kantene begynner å bli brune, omtrent 2 ½ minutt. Snu hash brownsene med en stekespade, og legg osten på toppen. La osten smelte, i omtrent 30 sekunder.
  2. 22. Overfør hash brownsene til en tallerken og server umiddelbart.