
Nudelkake
Lær hvordan du lager en deilig noodle cake med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller lett middagsrett, rask å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ss usaltet smør
- 1 ss olivenolje
- 1/2 kopp finhakket hele vårløk
- 2 kopper kokte rester av eggenudler
- Salt og nykvernet pepper etter smak
- Finhakket fersk persille til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en 20 cm stor stekepanne satt over middels varme, varm opp smør og olje til det er varmt. Tilsett vårløken og kok under omrøring i 2 minutter. Ha i nudlene, salt og pepper etter smak, og trykk det jevnt utover i pannen. La det koke over middels varme i noen minutter, eller til bunnen er lett gyllen. Snu det forsiktig og la det koke til det er gyllent på bunnen. Overfør til et serveringsfat og pynt med persille.