Nudelkake

Nudelkake

Lær hvordan du lager en deilig noodle cake med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller lett middagsrett, rask å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss usaltet smør
  • 2. 1 ss olivenolje
  • 3. 1/2 kopp finhakket hele vårløk
  • 4. 2 kopper kokte rester av eggenudler
  • 5. Salt og nykvernet pepper etter smak
  • 6. Finhakket fersk persille til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1I en 20 cm stor stekepanne satt over middels varme, varm opp smør og olje til det er varmt. Tilsett vårløken og kok under omrøring i 2 minutter. Ha i nudlene, salt og pepper etter smak, og trykk det jevnt utover i pannen. La det koke over middels varme i noen minutter, eller til bunnen er lett gyllen. Snu det forsiktig og la det koke til det er gyllent på bunnen. Overfør til et serveringsfat og pynt med persille.