Feast on Pho Dumplings

Feast on Pho Dumplings

Lær hvordan du lager deilige feasto pho dumplings med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 kopp finhakket Napa-kål
  • 3. 1/2 kopp finhakkede glassnudler (se Kok's Notes)
  • 4. 1/4 kopp finhakkede vårløk
  • 5. 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket fersk ingefær
  • 7. 1 stort egg
  • 8. 2 spiseskjeer ferdigblandede pho-krydder (se Kok's Notes)
  • 9. 1 spiseskje asiatisk fiskesaus
  • 10. 1 spiseskje sukker
  • 11. Salt og nykvernet svart pepper
  • 12. 30 til 35 runde dumpling-omslag (ca. 280 gram)
  • 13. Rapsolje eller vegetabilsk olje til steking
  • 14. Soyasaus til dipping, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: en frityrgryte
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, kål, glassnudler, vårløk, hvitløk, ingefær, egg, pho-krydder, fiskesaus, sukker, salt og pepper til det er godt blandet.
  3. 33. Legg ut dumpling-innpakningene på en arbeidsflate, og plasser en spiseskje av fyllet i midten av hver innpakning. Dypp fingeren eller en kakepensel i en bolle med kaldt vann, og bruk den til å fukte den nederste kanten av innpakningen. Brett toppen av innpakningen over fyllet for å danne en halvsirkel, og press kantene godt sammen for å forsegle. Klyp kantene for å lage dekorative folder. Gjenta med alle innpakningene.
  4. 44. Varm opp oljen i en frityrgryte til den når 175 grader Celsius. Arbeid i porsjoner slik at ikke gryten blir overfylt, og stek dumplingene til de er gyldne og sprø, ca. 3 til 4 minutter. Overfør dumplingene til en tallerken med papirhåndkle for å renne av. Server varme med soyasaus til dipping, hvis ønskelig.