
Individuelle sjokolade- og bringebærkaker uten mel
Lær hvordan du lager deilige individuelle sjokolade bringebær uten mel kaker. En enkel og smakfull dessert som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader.
- 2I en middels stor panne, bland sukker, vann og smør. Kok opp. Ta av varmen og tilsett sjokolade, rør til det er smeltet og glatt.
- 3I en bolle, bland egg og eggeplommer og pisk til det er godt blandet.
- 4Sakte, tilsett sjokoladeblandingen og framboise, og rør godt.
- 5Hell i smurte former og stek i 6 til 8 minutter.
- 6Ta ut av ovnen og la stå i noen minutter.
- 7Vend ut på serveringsfat og pynt med friske bringebær og pisket krem.