Individuelle sjokolade- og bringebærkaker uten mel

Individuelle sjokolade- og bringebærkaker uten mel

Lær hvordan du lager deilige individuelle sjokolade bringebær uten mel kaker. En enkel og smakfull dessert som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 6 ounces sukker
  • 2. 3/4 kopp vann
  • 3. 12 ounces usaltet smør
  • 4. 12 ounces halv-søt sjokolade, hakket
  • 5. 5 store egg
  • 6. 5 store eggeplommer
  • 7. 4 spiseskjeer Framboise-likør

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader.
  2. 2I en middels stor panne, bland sukker, vann og smør. Kok opp. Ta av varmen og tilsett sjokolade, rør til det er smeltet og glatt.
  3. 3I en bolle, bland egg og eggeplommer og pisk til det er godt blandet.
  4. 4Sakte, tilsett sjokoladeblandingen og framboise, og rør godt.
  5. 5Hell i smurte former og stek i 6 til 8 minutter.
  6. 6Ta ut av ovnen og la stå i noen minutter.
  7. 7Vend ut på serveringsfat og pynt med friske bringebær og pisket krem.